Anamur Gazipaşa Havaalanı Transfer Servisi (Shuttle & VIP)
7 / 24 CALL CENTER   +90 532 470 20 09
info@333transfer.com

Services

Sizlere ulaşım konusunda en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlara sağlayabilmek amacıyla çıktığımız bu yolda, ekonomik paylaşımlı havaalanı transferinin yanısıra, şehiriçi ve şehirlerarası turlar düzenleyerek farklı kültürleri en güzel şekilde tanıyabilmeniz fırsatını sağlamaktayız. Sizlerin ulaşım konusunda ihtiyaç duyabileceğiniz hizmetlerimiz şu şekilde sıralayabiliriz:

  1. Havaalanı Paylaşımlı Transfer Servisi
  2. Havaalanı VIP Transfer Servisi (Kişiye Özel)
  3. Havaalanı Grup Transfer Servisi
  4. Uçak Bileti Satışı
  5. Şehir içi Kültür Turları ve Geziler
  6. Şehirlerarası Kültür Turları ve Geziler
  7. Yurtdışı Kültür Turları ve Geziler
  8. Öğrenci Servisleri
  9. Okul Gezileri ve Turlar
  10. Şehirlerarası Toplu Taşıma
  11. Organizasyon Taşımacılığı (Kongre, Seminer, Toplantı, Konser, Spor)
  12. Araç Kiralama Hizmetleri
  13. Kıbrıs Feribot Biletleri


Bu başlıkları detaylandırmak gerekirse,
 

  1. Havaalanı Paylaşımlı Transfer Servisi ( Shuttle, Ekonomik )

    Yolcuların 17 kişilik araçlarla havaalanından toplu taşıma servisidir. Adına paylaşımlı transfer de denilen shuttle transfer ile ekonomik fiyatlara hızlı ve güvenilir şekilde havaalanından evinize, evinizden havaalanına ulaşım sağlayabilirsiniz. 

    Farklı müşterilerle paylaşılarak gerçekleştirilen shuttle transfer hizmetimizi tercih eden misafirlerimiz, araç kapasitesine göre yerleştirme, uçuş saatleri ve havaalanına iniş saatlerine göre düzenlenen transferlerle kaliteli hizmet ve konforlu seyahattan ekonomik bir şekilde yararlanmaktadırlar. Shuttle transfer olarak adlandırılan bu hizmetimize paylaşımlı olmasından dolayı ekonomik transfer de denilmektedir. Shuttle transferimiz tek bir misafirimiz olsa dahi belirtilen saatte havaalanında ya da belirtilen durak noktasında sizi karşılıyor olacaktır.
     
    Shuttle transfer hizmetimiz de öncelikli olarak dikkat edilmesi gereken uçuş saatinden önce havaalanı ile alınacak nokta arasında ki mesafenin ve zamanın hesaplanması ve uçuşdan önce havaalanında yerine getirilmesi gereken prosedürlerin zamanı hesaplanarak ona göre transfer saatinin tercih edilmesidir. 
    Misafirlerimiz için havaalanında maksimum bekleme süresi ilk binen yolcumuz için 45 dakikadır. Son misafirmiz de araçtaki yerini aldıktan sonra konforlu bir şekilde en kısa sürede konaklama yerinize ulaşımınız sağlanır.
     
    Havaalanından konaklayacakları yer için shuttle transferi tercih eden misafirlerimizin yol güzergahı araç içerisinde ki yolcularımızın konaklama mekanlarına göre düzenlenmektedir.Havaalanına gitmek isteyen misafirlerimiz için de yine yol güzergahı misafirlerimizn belirttiği durak noktalarının mesafelerine göre düzenlenmektedir. 
    Havaalanında karşılanacak olan misafirlerimizin dikkat etmesi gereken bir diğer hususta,uçaktan indikleri andan itibaren bagaj ve diğer pasaport işlemlerini en kısa sürede gerçekleştirerek aracımızla buluşma noktasına ulaşmalarıdır.
     
    Firmamıza ait tüm araçların düzenli olarak kontrolleri ve bakımları yapılmakla birlikte tarafımızdan oluşacak herhangi bir aksaklıkta en kısa sürede araç değişimi yapılarak gideceğiniz noktaya güvenli bir şekilde ulaşımınız gerçekleştirilecektir.
      
    Shuttle transferi tercih ederek ekonomik ve paylaşımlı bir şekilde gerçekleştirilecek olan transferiniz süresince araç içerisinde diğer misafirlerimize karşı da sorumluluk aldığınızı unutmayınız.
     
  2. Havaalanı VIP Transfer Servisi (Kişiye Özel)

     

    Özel misafirlerinize özel olduklarını hissetmeleri için gerekli bütün hazırlığı yaptık.Deneyimli personelimiz ile bakımları yapılmış, sigortalı ve belgeli Vip araçlarımızla Vip transfer ayrıcalığını bizimle yaşasın.İster bulunduğunuz havalimanı'ndan adrese dilerseniz adresten bulunduğunuz havalimanı'na güvenli bir şekilde Vip Transferinizi gerçekleştiriyoruz.
    Bu hizmetimizde özel şoförlerimiz size eşlik ederken seyahetiniz deri koltuk, lüx döşeme, multimedia imkanları bulunmakta olan üst düzey konforlu  araçlarda gerçekleşecektir Seyehatinizden en geç 24 saat öncesinde bizimle iletişime geçtiğinizde ekibimiz sizleri yönlendirecektir.Bayram,tatil veya yılbaşı gibi özel günlerde iletişime geçerek rezervasyonunuzu önceden yaptırmanızda fayda vardır.
    333Transfer ile seyahatiniz aksamadan,tatiliniz yarım kalmadan başlasın.
     

     

  3. Havaalanı Grup Transfer Servisi

    Paylaşımlı transfer hizmeti istemeyen, bireysel, aile ve arkadaş grubu gibi misafirlerimizin kendilerine özel bir araç tahsis talebinde bulundukları bir hizmetimizdir. Özel transferlerde ücretlendirme araç başı bazında olup kişi sayısına göre binek otomobilden otobüse kadar farklı araçlar temin edilebilir. Özel transferler misafirlerin uçak varış saatlerine göre organize edildiğinden havalimanlarında bekleme süresi yoktur. Özel transferler paylaşımlı olmadığından talep edilen güzergaha misafirlerin isteğine göre direkt ulaşım sağlanır.

  4. Uçak Bileti Satışı

    Yurtiçi ve yurtdışı uçak biletleri uygun fiyatlarla müşterilerimize sunmaktayız. Türk Hava Yolları, AnadoluJet, Atlas Global, SunExpress, Pegasus biletleri yanısıra, uluslararası uçuşlar yapan birçok havayolu şirketi biletlerini de şubelerimizden temin edebilirsiniz.

  5. Şehir içi Kültür Turları ve Geziler

    Günübirlik olarak birçok kültür turu, Anamur Kalesi, Yat Turu, Aynalı Göl Gilindire Mağarası, Köşekbükü Astım Mağarası, Anamur Mamure Kalesi, Anamurium antik şehir gibi birçok tarihi ve kültürel geziler sıklıkla düzenlenmektedir. Azıtepe Paraşüt Havalanma Noktasından paraşüt atlayışları, Jeep Safari, Yat Turu, Mehtap Turu gibi eğlence amaçlı geziler organize edilmektedir.

  6. Şehirlerarası Kültür Turları ve Geziler

    Alanya, Antalya, Çanakkale, İzmir, İstanbul, Ürgüp Göreme, Pamukkale, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve daha birçok şehire, gerek standart rota gerekse isteğe bağlı özel planlanmış rota ve günler kapsamında geziler organize edilmektedir. 

  7. Yurtdışı Kültür Turları ve Geziler

    Kıbrıs, Gürcistan, Batum, Yunan Adaları, Ukrayna, İtalya, İngiltere, Fransa, İspanya gibi dünyanın birçok ülkesine, gezi, eğlence, kültür, balayı vb amaçlar için tur organize edilebilmekte ya da düzenlenmiş turlara katılımınız sağlanabilmektedir.

  8. Öğrenci Servisleri

    Anamur sınırları içerisinde ilköğretim ve ortaöğretim okullarının 21 yıldan bu yana tamamına öğrenci servisi tesis edilmektedir.

  9. Okul Gezileri ve Turlar

    İlköğretim, ortaöğretim ve üniversite öğrencilerinin gezi organizasyonları yapılmakta ve kendi belge ve araçlarımızla hizmet vermekteyiz. 

  10. Şehirlerarası Toplu Taşıma

    Şehirlerarası nişan, düğün, toplantı, vb tüm organizasyonlara yönelik özel talepler doğrultusunda araç büyüklük, sayı ve kapasitesiyle, tüm belgelerle taşımacılık hizmeti sağlamaktayız.

  11. Organizasyon Taşımacılığı (Kongre, Seminer, Toplantı, Konser, Spor)

    Şehirlerarası nişan, düğün, toplantı, vb tüm organizasyonlara yönelik özel talepler doğrultusunda araç büyüklük, sayı ve kapasitesiyle, tüm belgelerle taşımacılık hizmeti sağlamaktayız.

  12. Araç Kiralama Hizmetleri

    Otomobil, minibüs ve otobüs araçları hususi ya da ticari olarak kiralama hizmetleri yapılmaktadır.

  13. Kıbrıs Feribot Biletleri 

    Kıbrıs Girne limanına Taşucundan kalkış ve varışlı feribot seferleri için biletler tarafımızdan temin edilebilmektedir.

  14. Karşılama Hizmetleri

    Havaalanında sizi karşılayacak olan personelimiz araçlara en kolay şekilde ulaşımınızı sağlayacak ve zaman kaybı olmadan gideceğiniz yere en güvenli ve en hızlı şekilde transferiniz gerçekleştirilcektir.
  15. Müşteri Hizmetleri 

    Rezervasyon yaptırmak,teyit etmek ya da aracımıza ulaşamama gibi durumlarda 7/24 aktif olan müşteri hizmetlerimizi arayarak bilgi alabilirsiniz. İletişim numaralırımızı öğrenmek için lütfen iletişim sayfamızı ziyeret edin.